• TARIMES

A Parquets Vidal ens preocupem de cadascun dels detalls d’una casa com si fossin les nostres. Per això, no hem volgut passar per alt ni tan sols aquelles zones de la casa que són menys transitades al dia a dia com és el cas dels exteriors.

A causa de les inclemències del temps, els exteriors es converteixen en una de les zones més castigades de casa nostra, molt més en concret, el terra.

Parquets Vidal posa al servei de tots els seus clients una àmplia gamma de tarimes exteriors de gran qualitat per afrontar el, tan temut, desgast meteorològic, entrant, així, en un total equilibri entre l’estètic i el funcional i, per descomptat, en pel que fa a la part econòmica.

No només disposem dels millors materials per a l’elaboració d’aquestes tarimes exteriors, a més a més treballem amb la tecnologia més avançada que ens permet oferir un disseny intel·ligent per obtenir uns acabats perfectes i mesurats al detall.

Gràcies a l’excel·lent qualitat de les nostres tarimes exteriors, els nostres clients tenen la plena seguretat que es tracta d’una inversió de futur, no només pels preus assequibles que oferim, sinó perquè la durabilitat de les mateixes, malgrat els agents externs, és infinitament més gran que si es tractés d’un altre tipus de material. Per què recórrer a les, ja antiquades, rajoles de gres per por que la humitat faci malbé el nostre sòl quan Parquets Vidal t’ofereix la possibilitat de no arriscar una estètica que trenqui amb la resta de casa teva donant-te així un ambient més elegant i confortable i, a més, seguir mantenint un sòl cuidat i en perfectes condicions?. Oblida’t de l’àrdua tasca de tallar la gespa del teu jardí vestint el teu espai de relax amb la millor i més elegant fusta del mercat.

Comptem amb un equip de professionals que ofereixen un servei excel·lent que aporten a tots els nostres clients un ampli ventall en dissenys exclusius a la mida de cadascú, adaptant-se a les diferents tendències i exigències, tot això sense comptar, amb la tranquil·litat de saber que la seva la llar estarà en mans d’un equip amb més de 35 anys d’experiència al sector i, a més, treballem amb els millors fabricants amb qui compartim un compromís amb el medi ambient

Parquets Vidal trepitja fort al sector de les tarimes exteriors a Tarragona, Reus i Lleida, i volem acompanyar-te perquè tu també puguis fer-ho amb la decoració del teu jardí.

ente para obtener unos acabados perfectos y medidos al detalle.

Gracias a la excelente calidad de nuestras tarimas exteriores, nuestros clientes tienen la plena seguridad de que se trata de una inversión de futuro, no solo por los precios asequibles que ofrecemos, sino porque la durabilidad de las mismas, a pesar de los agentes externos, es infinitamente mayor que si de otro tipo de material se tratase. ¿Por qué recurrir a las, ya anticuadas, baldosas de gres por miedo a que la humedad estropee nuestro suelo cuando Parquets Vidal te ofrece la posibilidad de no arriesgar una estética que rompa con el resto de tu casa dándote así un ambiente más elegante y confortable y, además, seguir manteniendo un suelo cuidado y en perfectas condiciones?. Olvídate de la ardua tarea de cortar el césped de tu jardín vistiendo tu espacio de relax con la mejor y más elegante madera del mercado.

Contamos con un equipo de profesionales que ofrecen un excelente servicio que aportan a todos nuestros clientes un amplio abanico en diseños exclusivos a la medida de cada uno, adaptándose a las diferentes tendencias y exigencias, todo esto sin contar, con la tranquilidad de saber que su hogar estará en manos de un equipo con más de 35 años de experiencia en el sector y, además, trabajamos con los mejores fabricantes con los que compartimos un compromiso con el medioambiente

Parquets Vidal pisa fuerte en el sector de las tarimas exteriores en Tarragona, Reus y Lleida, y queremos acompañarte para que tú también puedas hacerlo con la decoración de tu jardín.

© Copyright - Parquets Vidal - Parquets Reus
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad