• Armaris

Sabem que l’interior de la teva casa és importantíssim, l’aprofitament interior de la llar no és solament alguna cosa íntim, és alguna cosa que marqués en gran manera el confort i la comoditat d’una llar. Que els armaris estiguin muntats i dissenyats de forma intel·ligent farà que tots els objectes de la teva casa tinguin un buit, evitant desordre per no desmerèixer la neteja que es realitza quotidianament.

Parquets Vidal ofereix una àmplia gamma de solucions de magatzematge per al seu domicili.

Llibreries a mesura, cobrint les parets de saviesa i creant un ambient màgic i selecte, armaris de paret de fusta deixant a la seva elecció el sistema d’obertura, abatibles, corredisses o plegables, per descomptat, amb carrils ocults i rodaments acte-*limpiables, donant així un toc de qualitat i disseny exclusiu i, com sempre adaptant-nos, a la necessitat però, sobretot, a l’espai de cada client, armaris a mesura per a racons amb un nivell de dificultat més alt a l’hora de desenvolupar la seva usabilitat, vestidors de somni perquè la seva roba tingui espai necessari i mai perdi el to d’elegància i frescor que tenia el dia que ho va comprar.

És clar que els metres habitables del pis no es poden canviar, però si es poden treure més o menys suc. En aquest moment entrem nosaltres, des de fa més de 35 anys venim optimitzant tots els espais interiors de la casa, per triplicar el volum de magatzematge del mateix. Per descomptat, donem l’opció d’un disseny exclusiu, per a clients atrevits que no es conformen amb els dissenys més estàndard, ja que els nostres projectes són artesanals, donant-li al client major llibertat i poder d’elecció i decisió.

Totes les fustes i aglomerats que utilitzem en els nostres armaris són de la millor qualitat, gràcies a això podem garantir llarga vida útil a armaris i vestidors. Per descomptat, no oblidem l’elecció dels materials depenent d’en quina habitació de la casa es muntarà l’armari, ja que els materials variaran si el projecte és per a un moble a mesura en un jardí per protegir l’eina que si és un vestidor per a l’habitació principal de la casa. D’aquesta manera, augmentarem novament la durabilitat de la seva adquisició. Des de Parquets Vidal volem que per a vostè vestir-se cada matí sigui un plaer, gaudint del seu vestidor o el seu còmode armari, igual que ho és per a nosaltres, col·laborar en la decoració i muntatge de la seva llar.

© Copyright - Parquets Vidal - Parquets Reus
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad