• PORTES I LACATS

Les portes interiors de la teva llar són un punt clau de l’estil i personalitat de la casa, a Parquets Vidal podem oferir una àmplia gamma de portes de diferents estils, per donarli encara mes classe al tipus de decoració que triïs per a la teva llar, estan adaptades a diferents tendències i exigències però en totes prima la qualitat i el perfecte acabat després del muntatge.

A gust del client, oferim portes interiors amb un disseny de línies simples, portes rústiques que creen ambients càlids, lacades que donen un gran efecte de elegància y sofisticació o si ho prefereixes amb finestrals de vidre para deixar que la llum entri i així poder jugar amb les possibilitats que ens donen en tot el procés de decoració.

Les portes exteriors, no sols consoliden la seguretat de la teva llar i la dels teus, admès és la primera imatge que es veu de la casa.

Treballem amb els millors materials perquè no sol creem una sensació de seguretat i tranquil·litat a casa teva si no un impacte visual realment atractiu que tingui estil, bon gust i elegància a tot el que ho veigui, en perfecta harmonia amb les parets.

Tenim les millors solucions per a jardí, amb els materials, estrictament seleccionats, mes adequats i resistents a les inclemències del temps. Vestint el terra amb una fusta de excel·lent qualitat ofrerin-te una sensació de confort i relax. Valles de fusta para guanyar intimitat en zones residencials o simplement per diferenciar diferents ambients dintre del mateix jardí.

Obre les portes al millor disseny, a l’ambient mes selecte i a la decoració mes intel·ligent i deixat assessorar pels millors professionals per a que la teva llar o jardí siguin una insígnia de elegància al teu barri. Nosaltres obrim les portes de la nostra experiència per ajudar-te a aconseguir-ho.

© Copyright - Parquets Vidal - Parquets Reus
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad