Qui som?Shadow


Som el millor aliat per a la decoració de la teva llar. No solament perquè som un grup de professionals amb una àmplia experiència en el sector sinó perquè som un servei complet i integral. Reformem tota la teva casa, des dels sòls, tarimes exteriors, banys, cuines i portes interiors o exteriors. Seguim la regla de les tres “C” Qualitat, Confort i Confiança. Creiem que la suma de les tres formen la perfecció de qualsevol projecte de decoració i reformes d’una llar.

La qualitat ens la presta els molts anys d’experiència que tenim en aquest sector i el gran coneixement que aquesta ens ha anat aportant per prendre a cada moment l’elecció correcta de cada material i concloure cada treball amb un acabat excel·lent.

El confort, bàsic en una casa, ve de la mà de la comoditat i optimització dels espais que guanyem amb les perfectes eleccions dels nostres professionals darrere de que tots els espais i materials formin un ambient únic i especial que tot llar mereix. La confiança que el nostre tracte, proper i professional, li dóna a cadascun dels nostres clients perquè gaudeixin d’un moment tan important com és la decoració de la seva casa, oferint sempre preus competitius i un finançament a l’abast de qualsevol butxaca. Posem a la disposició dels nostres clients el millor assessorament, les idees més innovadores, les eines més modernes i específiques de disseny, els dissenys més elegants i exclusius i els acabats més excel·lents que puguis imaginar per donar aquest toc màgic a la teva llar que tothom notarà quan ho visiti.

Sabem treure el major suc a cada racó del seu domicili per treure-li el màxim partit, creant racons delicats i exclusius que, a priori, estan morts per una mala gestió d’espai. Tots els nostres projectes es duen a terme amb la major rapidesa possible i amb la neteja més exhaustiva fent del procés alguna cosa senzill. La clau de l’èxit radica just en això, en la senzillesa.

Parquets Vidal té la gamma més completa de productes per a la consecució d’un projecte de decoració i reforma complet de tota la zona de Tarragona, Reus i Lleida. Si vols reformar la teva casa, moblar-la, assegurar-la amb la millor tecnologia de protecció en les portes, preparar el teu jardí o canviar la cuina, som la teva millor opció, vam crear llars, donem forma a somnis i dibuixem somriures.

Creiem en el teu projecte, en les teves idees i en la teva il·lusió, deixa’ns donar-li forma i junts farem de la teva casa una llar, la teva llar, on tu i els teus ompliu de vida i records cadascun dels racons i habitacions.

Contactar amb nosaltres