CuinesShadow
Transformem la cuina en l’espai més important de la teva llar. Utilitzem materials d’alta gamma i per això, cada un dels nostres projectes es finalitza amb un excel·lent servei i un disseny exclusiu, adaptat a les necessitats de cada un dels nostres clients.

 

CUINES

 

Transformem la teva cuina en un espai únic

Amb una decoració i un muntatge intel·ligent per optimitzar cada racó mal aprofitat de l’habitacle, utilitzant les eines de disseny per ordenador més avançades del moment per aprofitar de la millor manera l’espai del qual és disposi en cada cas. La excel·lent professionalitat de tot l’equipo que formem Parquets Vidal estudia amb a fons la necessitat de cada client perquè cada usuari necessita un projecte diferent però tots s’uneixen en una mateixa necessitat, un acabat de qualitat i perfecte, un preu mòdic, un muntatge ràpid i un disseny exclusiu i harmoniós que faci de la teva cuina aquell punt de reunió familiar molt més acollidor i còmode.

Oferim un servei integral i un projecte clau en mà que aporta un valor afegit a la qualitat dels nostres projectes.

 

Acabats i materials de primera qualitat

Gràcies a l’equip multidisciplinari que opera en conjunt durant l’execució i evolució del teu projecte per a la teva comoditat amb un muntatge net i sincronitzat per optimitzar el temps d’espera i evitar allargar els terminis d’entrega. Fonat que treballem amb els millors materials i fabricants del sector, podem oferir una garantia del producte especial i molt agressiva perquè som conscients de la excel·lent qualitat de tots els materials que utilitzem, des del caragol més petit a la taula principal de la cuina, corroborant així l’alta durabilitat de tots els muntatges que realitzem.

A parquets Vidal cuidem el preu dels nostres pressupostos, adaptant-los a les possibilitats de cada client, de la mateixa forma que mimem cada un dels nostres treballs perquè siguin deliciosos com els menjars que és prepararan en elles. A més donem l’opció d’una còmoda i amplia financiació per posar encara mes a l’abast de tots la excel·lent qualitat de qualsevol dels nostres serveis.

La nostra experiència de més de 25 anys avalen les nostres paraules i el nostre compromís de que la teva cuina estarà dissenyada i muntada desde les directrius mes impecables per mantenir l’ordre i la consonància entre l’espai i les teves necessitats traient-li el màxim partit a la teva cuina.
autocad