Tarimes exteriorsShadow
A Parquets Vidal ens preocupem de cadascun dels detalls d’una casa com si de les nostres es tractés. Per això, no hem volgut passar per alt ni tan sols aquelles zones de la casa que són menys transitades en el dia a dia com és el cas dels exteriors.

 

Tarimes exteriors

 

Tarimes exteriors resistents i de qualitat

A causa de les inclemències del temps, els exteriors es converteixen en una de les zones més castigades de la nostra llar, molt més en concret, el terra.

Parquets Vidal posa al servei de tots els seus clients una àmplia gamma de tarimes exteriors de gran qualitat per afrontar el, tan temut, desgast meteorològic, entrant, d’aquesta forma, en un total equilibri entre l’estètic i el funcional i, per descomptat, en el que a la part econòmica es refereix.

No solament disposem dels millors materials per a l’elaboració d’aquestes tarimes exteriors, a més treballem amb la tecnologia més avançada que ens permet oferir un disseny intel·ligent per obtenir uns acabats perfectes i mesurats al detall.

 

Millorem i cuidem l’aspecte del teu jardí

Gràcies a l’excel·lent qualitat de les nostres tarimes exteriors, els nostres clients tenen la plena seguretat que es tracta d’una inversió de futur, no solament pels preus assequibles que oferim, sinó perquè la durabilitat de les mateixes, malgrat els agents externs, és infinitament major que si d’un altre tipus de material es tractés. Per què recórrer a les, ja antiquades, rajoles de gres per por de que la humitat espatlli el nostre sòl quan Parquets Vidal t’ofereix la possibilitat de no arriscar una estètica que trenqui amb la resta de la teva casa donant-te així un ambient més elegant i confortable i, a més, seguir mantenint un sòl cuidat i en perfectes condicions?. Oblida’t de l’àrdua tasca de tallar la gespa del teu jardí vestint el teu espai de *relax amb la millor i més elegant fusta del mercat.

 

Tarimes exteriors

 

Tarimes exteriors

Comptem amb un equip de professionals que ofereixen un excel·lent servei que aporten a tots els nostres clients un ampli ventall en dissenys exclusius a la mesura de cadascun, adaptant-se a les diferents tendències i exigències, tot això sense explicar, amb la tranquil·litat de saber que la seva llar estarà en mans d’un equip amb més de 25 anys d’experiència en el sector i, a més, treballem amb els millors fabricants amb els quals compartim un compromís amb el medi ambient.

Parquets Vidal trepitja fort en el sector de les tarimes exteriors a Tarragona, Reus i Lleida, i volem acompanyar-te perquè tu també puguis fer-ho amb la decoració del teu jardí.