ParquetsShadow

Polim y restaurem el teu parquet

Si ja disposes d’un terra de parquet i el que necessites és un canvi o restauració, compta amb Parquets Vidal, el nostre equip s’ocupa de qualsevol tipus de manteniment, restauració, vernissat i el tan temut poliment, convertint totes aquestes tasques en un bufar i fer ampolles en el qual el nostre client podrà seguir amb el seu dia a dia amb la tranquil·litat d’estar en mans d’especialistes amb molts anys d’experiència, sense preocupar-se ni per la seva llar ni per la seva butxaca en un temps récord.

 

Parquets encolats

 

Parquets laminats

Parquets Vidal, garantía i qualitat

A Parquets Vidal volem donar-li un toc d’elegància i sofisticació a tots els sòls de la teva llar amb els nostres parquets ja que partim del pensament que, encara que semblen passar desapercebuts pel que fa a la resta de la casa, una bona elecció quant a ells pot convertir-los en l’ànima de la nostra llar.

 

Parquets

 

Parquets interiors i exteriors

Treballem tant parquets encolats, clàssica solució a la instal·lació sobre sòls de fusta, marbre o terratzos entre uns altres i eliminant així totalment el soroll a la trepitjada, les dilatacions del parquet, afegint fermesa al sòl i millorant, en el cas que la hi hagués, l’eficàcia de la calefacció radiant.

 

D’altra banda, els parquets flotants amb la seva ràpida instal·lació i el seu sistema d’aïllament pel que fa al sòl, tot això a un preu immillorable i amb uns acabats espectaculars.

 

Vine a Parquets Vidal, coneix-nos, comprova els nostres treballs i deixa de somiar amb una casa ideal per passar al fet que aquesta casa ideal sigui la teva sense perdre el teu estil personal.

 

Nosaltres posem el terra, tu marques el camí

Els sòls, al costat dels exteriors, són la part més castigada d’una casa, sofreixen constants trepitjades, canvis de fred-calor, diverses substàncies que es vessen sobre ells de manera accidental, productes de neteja que no sempre tenen les característiques ideals per a ells, per tot això, els materials amb els quals treballem el parquet són tots d’una qualitat excel·lent, treballant amb les millors marques del mercat i assegurant, d’aquesta forma, un treball de qualitat amb el millor servei i amb la major garantia de durabilitat. Ens adaptem a qualsevol tipus d’exigència i tendència, els temps canvien i nosaltres i els nostres parquets canviem amb ells, per això, deixem obert el disseny perquè sigui completament personalitzat, podent explicar sempre amb el nostre gran equip de professionals que aconsellaran i guiaran a cadascun dels nostres clients en el camí fins a l’acabat perfecte.

 

Parquets encolats

 

Parquets laminats