BanysShadow
Cuidem de tots els detall de la teva casa i, per descomptat, el bany no podria ser menys. A Parquets Vidal tenim les millors solucions per a la decoració del teu bany, per convertir-ho en un espai de la casa íntim, privat i de dedicació exclusiva per a tu. Un lloc on cuidar-te, relaxar-te i gaudir d’aromes embriagants mentre prens una reconfortant dutxa. Per això, cadascun dels elements del bany ha de ser especial, còmode i sofisticat, creant un ambient favorable, positiu i serè.

 

Banys

 

Transformem el teu bany en un lloc especial

Sigui el que sigui el gust o l’estil de decoració que més t’agradi, sabem que tenim una solució de somni per a tu.

Els mobles per a banys construïts amb els materials més selectes, les aixetes més elegants, les mampares més sofisticades i els mobles més optimitzats per guanyar espai de magatzematge amb el disseny més minimalista que puguis imaginar, amb els acabats més aconseguits i amb la qualitat més alta del mercat de tota la zona de Tarragona, Reus i Lleida, la tenim nosaltres. A més, no ens oblidem de totes aquelles persones amb necessitats específiques o discapacitats que necessiten adaptar el bany a la seva situació concreta, ja que tots els nostres mobles són a mesura i podem posar diferents altures o amples especials para, per exemple, cadires de rodes.

 

Materials resistents a l’aigua

La nostra àmplia experiència en el sector ens ha ensenyat quins són els millors materials per triar en habitacles amb un alt nivell d’humitat com són les cambres de bany, per això, la qualitat de tots els components, mobles i mampares tenen una garantia excel·lent. Som capaços d’oferir el millor sense danyar l’economia dels nostres clients i sense sacrificar la qualitat de qualsevol dels nostres productes. Ja és hora de deixar de mirar les revistes de decoració amb la il·lusió de tenir un bany com aquest, amb el nostre equip de professionals altament qualificats i, per un pressupost realment sorprenent ajustat al moment que estem vivint, faran de la teva il·lusió una realitat, moltíssim millor del que ja havies vist perquè aquest no solament serà teu, sinó que serà un disseny exclusiu per a tu i els teus.

I ara relaxa’t, capbussa’t en les nostres instal·lacions, navega entre les nostres idees, ensabona’t dels nostres consells i deixa’t seduir pels nostres millors preus. Comença a descobrir ja el que serà, a partir d’ara, usar el teu nou bany des que Parquets Vidal s’hagi encarregat d’ell en un ràpid obrir i tancar d’ulls.

Será una experiencia única que explicarás a tots els teus coneguts.